Παναθηναϊκός: Διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ο Γκατσίνοβιτς ενόψει Τούμπας

Παναθηναϊκός: Διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ο Γκατσίνοβιτς ενόψει Τούμπας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ο Γκατσίνοβιτς ενόψει Τούμπας

bet365

Η αποβολή του Βιγιαφάνιες και ο τραυματισμός του Μαουρίσιο, αύξησαν τις πιθανότητες για ντεμπούτο του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε μόνο τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ αλλά λαβώθηκε σημαντικά ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τα προβλήματα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη μεσαία γραμμή είναι αρκετά και σημαντικά. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μετά την κόκκινη-ανακάλυψη του Δημήτρη Καραντώνη χάνει το παιχνίδι λόγω τιμωρίας ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και ο Μαουρίσιο, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά από ενοχλήσεις στη γάμπα. Το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει γίνει γνωστό αλλά φαίνεται πως είναι απίθανο να προλάβει.

Ο μόνος από τους βασικούς που είναι διαθέσιμος είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ. Από κει και πέρα, τρεις παίκτες διεκδικούν τις δύο υπόλοιπες θέσεις στην τριάδα του άξονα. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο Ραμόν Λούντκβιστ και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

βνβ

Ο νεοφερμένος Σέρβος διεθνής μέσος που έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στις πρώτες προπονήσεις και για αυτό ακολούθησε την αποστολή στη Κρήτη, είδε τις πιθανότητες του για ενδεκαδάτο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, να αυξάνονται θεαματικά μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στο χθεσινό ματς.

Σε κάθε τριάδα που χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας δημιουργικός μέσος και φαίνεται πως η θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Γκατσίνοβιτς και τον Λούντκβιστ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά και να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα