Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Μαουρίσιο και Βιτάλ

Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Μαουρίσιο και Βιτάλ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Μαουρίσιο και Βιτάλ

bet365

Στους τέσσερις έφτασαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που χρειάστηκαν να κάνουν θεραπεία, έπειτα από τα νέα προβλήματα που προκάλεσε το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι «πράσινοι» μια μέρα πριν από τα 114α γενέθλια του συλλόγου ηττήθηκαν 3-2 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και το μεσημέρι της Πέμπτης επέστρεψαν κανονικά στη δουλειά, αφού την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην προπόνηση της ημέρας στο Κορωπί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Μαουρίσιο και Βιτάλ να κάνουν θεραπεία μαζί με τους Κώτσιρα και Μακέντα, με τους δύο πρώτους να γίνονται αλλαγή στο παιχνίδι της Κρήτης και τον Βραζιλιάνο χαφ να φεύγει με βοήθεια έπειτα από πόνο στη γάμπα.

Αποθεραπεία ακολούθησαν την Πέμπτη όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τους Κρητικούς. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα