Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιοκέ

Newsroom
Γιοκέ

bet365

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιοκέ από τον Αιολικό.

Ο Λεβαδειακός επιστρέφει στη Super League και έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού ώστε η ομάδα να αποφύγει τα λάθη που την οδήγησαν πέρυσι στη Super League 2.

Η ομάδα της Βοιωτίας προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Κέβιν Γιοκέ, ο οποίος με τον Αιολικό είχε σε 31 ματς 3 γκολ και 10 ασίστ.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τον Γιοκέ:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν, τον Κέβιν Γιοκέ.

Γεννημένος στις 23/6/96, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, προερχόμενος από μία εξαιρετική σεζόν στη Superleague 2 με τη φανέλα του Αιολικού.

Ο Γιοκέ μέτρησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο 31 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ, όντας από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα προκάλεσαν το ενδιαφέρον από πολλές ακόμα ομάδες που έκαναν πορεία πρωταθλητισμού κατά τη διάρκεια της σεζόν στη Superleague 2 και στους δύο ομίλους!

Στην πατρίδα του αγωνίστηκε επίσης με τις φανέλες των Paris SG B’ και Le Mans FC, πριν έρθει στη χώρα μας για πρώτη φορά το 2021.

Βienvenu Kévin, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα