Ιωνικός: Και επίσημα στους Νικαιώτες ο Γκέλιος

Ιωνικός: Και επίσημα στους Νικαιώτες ο Γκέλιος

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού είναι και επίσημα ο Ιωάννης Γκέλιος ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Superleague 2 και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μετά τη Γερμανία και την Τουρκία, ήρθε η ώρα για τον Ιωάννη Γκέλιο να αγωνιστεί στην Ελλάδα καθώς έγινε και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ιωνικού.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta, ο 32χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε την Τετάρτη (31/01) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Νικαιώτες και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το φινάλε της σεζόν και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με 32χρονο τερματοφύλακα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Γεννημένος στη Γερμανία με Ελληνική καταγωγή, έχει ύψος 1.90μ.

Ο Γιάννης Γκέλιος, είναι προϊόν των ακαδημιών της Άουγκσμπουργκ, ενώ έχει υπερασπιστεί και την εστία της Χάνσα Ρόστοκ. Τον Ιούλιο του 2019, πήρε μεταγραφή για την Χόλσταϊν Κίελ, ενώ από εκεί μετακόμισε στην Τουρκία για την Μπαντίρμασπορ.

Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας»

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα