Ατζούν για το Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: «Να μη σφυρίξει ποτέ ξανά ο διαιτητής, "έσφαξε" τη Φενέρ»

acun

bet365

Ευθεία επίθεση κατά του διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ εξαπέλυσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναφορικά με το επεισοδιακό Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε.

Μπορεί η Τράμπζονσπορ να τον... απείλησε δημόσια, ωστόσο ο διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ φαίνεται πως έχει ανοιχτό μέτωπο και με τη Φενέρμπαχτσε, μετά το επεισοδιακότατο ντέρμπι στην Τραπεζούντα.

Το παιχνίδι και τις σκηνές... χάους που το ακολούθησαν πάντως, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολίασε και ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, που επιτέθηκε στον Τούρκο ρέφερι κατηγορώντας τον πως «έσφαξε» τη Φενέρ και πως θα έπρεπε να έχει διακόψει το παιχνίδι, όταν οι φίλοι της Τράμπζονσπορ πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

«Την περασμένη εβδομάδα είπα ότι τελείωσε η διαιτησία στην Τουρκία. Δεν υπάρχει ούτε ποδόσφαιρο. Δεν θα συνεχιζόταν ένα τέτοιο ματς πουθενά στον κόσμο. Η συνέχιση αυτού του αγώνα είναι ντροπιαστική. Είναι ποδοσφαιρική σφαγή... Ατελείωτα αντικείμενα πέφτουν βροχή στον τερματοφύλακα, πώς να υπάρχει συγκέντρωση; Μπορεί κάποιος με τέτοιον φόβο για τη ζωή του να παίξει ποδόσφαιρο;

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ πρέπει να μη σφυρίξει ποτέ ξανά. Υπάρχει μια ανίκανη, εξαιρετικά ανίκανη ομάδα διαιτητών στην Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε είναι το θύμα αυτής της ιστορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Ατζούν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα