Σάντος: Ισοφάρισε ρεκόρ 51 ετών με την Μπεσίκτας

Σάντος: Ισοφάρισε ρεκόρ 51 ετών με την Μπεσίκτας

Σάντος

bet365

Η Μπεσίκτας του Φερνάντος Σάντος επικράτησε με 2-0 της Κόνιασπορ και ισοφάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ, που είχε να συμβεί 51 χρόνια.

Μπορεί η θητεία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Μπεσίκτας να μην έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς κυρίως εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού της ομάδας κι έπειτα των αποτελεσμάτων, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός ισοφάρισε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ, που είχε να συμβεί 51 χρόνια.

Οι «μαύροι αετοί» με την χθεσινή... καθαρή τους νίκη με 2-0 απέναντι στην Κόνιασπορ μέσα στην έδρα τους έφτασαν τα τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους.

Στο πρώτο του παιχνίδι ο Φερνάντο Σάντος είδε την Μπεσίκτας να επικρατεί με 3-0 της Καραγκιουμρούκ, στο δεύτερο υπήρξε «λευκή» ισοπαλία με την Αντάνα ενώ στο τρίτο οι «μαύροι αετοί» κέρδισαν με 2-0 την Τραμπζονσπόρ του Φούντα.

Αυτο το σερί, όσο μικρό κι αν φαίνεται σε αριθμό αγώνων, είχε να το πετύχει προπονητής στο πάγκο της τουρκικής ομάδας από την σεζόν 1972-1973, όταν στον πάγκο του κλαμπ βρισκόταν ο Χορστ Μπουχτζ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα