Μπεσίκτας: Ο Αλ Μουσράτι πήγε στην τουρκική ομάδα με τη βοήθεια του Κελαϊφί της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Αλ Μουσράτι πήγε στην Μπεσίκτας του Σάντος με... δάκτυλο Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος χρειάστηκε την βοήθεια της Παρί Σεν Ζερμέν για να πετύχει το deal.

Η Μπεσίκτας ολοκλήρωσε τα διαδιστικά και ανακοίνωσε την προσθήκη του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα, πραγματοποιώντας μία μεταγραφή που παρουσίασε αρκετές δυσκολίες κατά την υλοποίησή της.

Οι «μαύροι αετοί» είχαν προσπαθήσει να κλείσουν τον παίκτη και πριν δύο εβδομάδες, όμως δεν τα είχαν καταφέρει, κυρίως λόγω της αρνητικής στάσης της πορτογαλικής ομάδας. Αυτή άλλαξε λίγο ύστερα από την απόκτηση του Σερ Εντούρ ως δανεικού από την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι, αφού πλέον υπήρχε η δυνατότητα να καλυφθεί το κενό του αλλά και από μία ακόμα κίνηση, που είχε και την πιο βαρύνουσα σημασία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την γείτονα χώρα, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί τηλεφώνησε ο ίδιος στον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ και ζήτησε να αποδεχεθεί την προσφορά των Τούρκων. Ο λόγος είναι οι δεσμοί φιλίας που τον συνδέουν με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, αλλά και η κοινή ιδιοκτησία που υπάρχει μεταξύ της πορτογαλικής ομάδας και του γαλλικού κλαμπ.

Όπως και να 'χει, η Μπεσίκτας χρειάστηκε να βάλει βέβαια βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού μετά τον εξάμηνο δανεισμό του, για τον οποίο πλήρωσε ενοίκιο ύψους 1 εκατ. ευρώ, το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται θα ενεργοποιηθεί αυτόματα υποχρεωτική οψιόν αξίας 11 εκατ. ευρώ με ακόμη τρία υπό την μορφή μπόνους. Η δε ετήσια αμοιβή του ποδοσφαριστή, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, θα φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα