Μπεσίκτας μεταγραφές: Έκλεισε τους Αλ Μουσράτι και Μούτσι

αλ μουσράτι

bet365

Σύμφωνα με έγκυρους Τούρκους δημοσιογράφους, η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος προχώρησε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» και πάει και για τρίτο.

Τελευταία ημέρα μεταγραφικού παραθύρου σήμερα στην Τουρκία και οι επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων έχουν κορυφωθεί. Η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή, αφού κάνει μέχρι στιγμής το πιο δυνατό φινάλε κλείνοντας δύο μεταγραφές και προσπαθώντας και για τρίτη.

Οι «μαύροι αετοί» έκλεισαν τόσο τον Αλ Μουσράτι της Μπράγκα, για τον οποίο είχε προσπαθήσει και ο Ολυμπιακός, αλλά και τον Έρνεστ Μούτσι της Λέγκια Βαρσοβίας, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αλβανικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έφτασε σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον απόκτηση του 27χρονου αμυντικού μέσου από την Λιβύη παίρνοντάς τον ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με το deal να συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Οι Τούρκοι είχαν πλησιάσει τον παίκτη και περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα, αλλά τότε η πορτογαλική ομάδα δεν ήταν θετική, ωστόσο έπειτα προέβη στην απόκτηση του Εντούρ ως δανεικού από την Παρί κι έτσι στην δεύτερη προσέγγιση της Μπεσίκτας είχαν εντελώς διαφορετική στάση.

Σύμφωνα και πάλι και με τον ίδιο δημοσιογράφο, τον έγκυρο Σερτσάν Ντικμέ, το κλαμπ της Κωνσταντινούπολης τα βρήκε και με την Λέγκια για την απόκτηση του Έρνεστ Μούτσι με κανονική μεταγραφή. Ο 22χρονος Αλβανός εξτρέμ, που φέτος έχει 39 συμμετοχές με την πολωνική έχοντας σκοράρει εννέα γκολ και δώσει δύο ασίστ, θα ταξιδέψει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, η Μπεσίκτας δουλεύει εντατικά για να κλείσει και μία τρίτη μεταγραφή, που θα είναι και πάλι ξένου παίκτη, αλλά με προοπτική.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα