ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα «μαγεία» του Κωνσταντέλια: «Αλήθεια, πόσες φορές το είδατε;» (vid)

 Η μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-4

bet365

Η νέα μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια στη φάση του τέταρτου γκολ του ΠΑΟΚ στο εντυπωσιακό πέρασμα του από το «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας του Ολυμπιακού με το εντυπωσιακό και ιστορικό 4-2 για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν ότι ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» φτάνοντας να προηγούνται με 0-4 στο 78ο λεπτό όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα βρέθηκε μόνος του με τον Πασχαλάκη τον οποίο ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία και στη συνέχεια με υπέροχη ενέργεια και το τακουνάκι στην μπάλα «έστρωσε» έτοιμο γκολ στον Οζντόεφ για το 0-4.

Η φάση του τέταρτου γκολ του «Δικέφαλου» και η σπάνιας ομορφιάς ενέργεια του «Ντέλια» (σε πολλούς θύμισε μία αντίστοιχη του Γκούτι το 2010 με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης...) σχολιάστηκε σήμερα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που απευθυνόμενη προς τον κόσμο της ομάδας αναρωτήθηκε:

«Ελάτε τώρα, πείτε την αλήθεια. Πόσες φορές το είδατε;».

Απολαύστε ελεύθερα τη νέα «μαγεία» του «Ντέλια» που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα