Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με Κεντζιόρα και Μουργκ ξεκινάει ο «Δικέφαλος» (vid)

Ο Κεντζιόρα με τον Ζίβκοβιτς στο Καραϊσκάκης

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ακόμη μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, αυτή τη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστές της επιλογές του για την ενδεκάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχωράει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δύο από τις…. αλλαγές στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου» είναι αναγκαστικές. Ο Άλι Σαμάτα και ο Αντρέ Βιεϊρίνια τέθηκαν νοκ άουτ, με τον Μπράντον Τόμας να παίρνει τη θέση του Τανζανού φορ στην κορυφή της επίθεσης και τον Ζόαν Σάστρε αυτή του Πορτογάλου αρχηγού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Κώστας Κουλιεράκης επιστρέφει στο κέντρο της «ασπρόμαυρης» άμυνας, έχοντας τον Τόμας Κεντζιόρα, αντί του Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ, στο πλευρό του, ενώ και ο Τάισον βρίσκεται στο αρχικό σχήμα αντί του Κίριλ Ντεσπόντοφ και ο Τόμας Μουργκ αντί του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον, Τόμας.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα