ΠΑΟΚ: Ξέρει ότι πρέπει να αλλάξει πολλά και ο Λουτσέσκου ετοιμάζει αλλαγές σε όλες τις γραμμές

Ο Λουτσέσκου και ο Τάισον στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το βράδυ θα μπει στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλαγμένος και διαφορετικός, με στόχο να βγάλει αντίδραση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτή τη φορά είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός το βράδυ στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η εικόνα της ομάδας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (30/10) στην OPAP Arena ήταν σοκαριστικά κακή, δημιούργησε έντονο προβληματισμό στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό, εξ ου και η επαναλαμβανόμενη επίκληση της ΠΑΕ όλη την εβδομάδα για «αντίδραση» και «ανασύνταξη», αλλά και στον Λουτσέσκου, καθώς δεν του βγήκε καμία από τις επιλογές του.

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει δείξει ότι δεν φοβάται τις ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα ανάμεσα στα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτή τη φορά προετοίμασε την ομάδα του χωρίς να μεσολαβήσει ευρωπαϊκή αναμέτρηση, γνωρίζοντας πως πρέπει να αλλάξει πολλά προκειμένου η εικόνα του ΠΑΟΚ να είναι σαφώς καλύτερη και βελτιωμένη στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στο Φάληρο, με τον Λουτσέσκου να δείχνει έτοιμος να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα. Δύο από τις αλλαγές θα είναι αναγκαστικές. Ο Άλι Σαμάτα και ο Αντρέ Βιεϊρίνια τέθηκαν νοκ άουτ, με τον Μπράντον Τόμας να παίρνει τη θέση του Τανζανού φορ στην κορυφή της επίθεσης και τον Ζόαν Σάστρε να είναι το φαβορί γι' αυτή του Πορτογάλου αρχηγού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης αποστολής που ταξίδεψε στην Αθήνα και το «κόψιμο» του Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός απέναντι στην ΑΕΚ, φανερώνει τις προθέσεις του προπονητή για το κέντρο της αμυντικής γραμμής, με τον Κώστα Κουλιεράκη να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ και ο Τάισον διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα