ΠΑΟΚ: «Τι άλλαξε και ερμηνεύεται τώρα διαφορετικά ο ίδιος κανονισμός;»

ΠΑΟΚ: «Τι άλλαξε και ερμηνεύεται τώρα διαφορετικά ο ίδιος κανονισμός;»

bet365

Με ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αντιδρά στην ελαστική ερμηνεία των κανονισμών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, που οδήγησε στη διεξαγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την παρουσία κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την σημερινή εξέλιξη και την οριστική απόφαση για την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η πάγια θέση μας είναι πως οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να γίνονται μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα και ως εκ τούτου είναι ευπρόσδεκτη η τυχόν διεξαγωγή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής με φιλάθλους.

Ωστόσο επειδή η ελαστική ερμηνεία των κανονισμών και η συγκυριακή εναλλαγή άποψης κατά το δοκούν της κάθε ομάδας, φέρνουν ένα αίσθημα αδικίας και ανισονομίας στο κοινό, με την προοπτική αντικανονικών αντιδράσεων στα γήπεδα να μεγαλώνει, όπως και η πιθανότητα νέων τιμωριών, είναι απαραίτητο να αποσαφηνιστεί από τον Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή, που δεν δύναται άμεσα να συγκληθεί) το εξής:

Ποιά ερμηνεία του ίδιου (από το 2020) κανονισμού είναι η ορθή; Αυτή που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά τώρα από τον Ολυμπιακό, ή η περυσινή -της ίδιας ομάδας- που οδήγησε το κρισιμότατο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους; Τι αλλάζει και ερμηνεύεται διαφορετικά ο ίδιος κανονισμός σήμερα τόσο από την Λίγκα που έχει ίδια διοίκηση και ίδια νομική υπηρεσία με λίγους μήνες πριν, όσο και από τον Ολυμπιακό με την ίδια διοικητική και νομική σύνθεση;

Ζητήσαμε με επιστολή μας στην ΕΠΟ μια άμεση διευκρίνιση που είναι απαραίτητη και θα είναι ο οδηγός του τι θα συμβαίνει στο εξής σε ανάλογες τιμωρίες και πόσο αποτελεσματικές και αποτρεπτικές επεισοδίων θα είναι αυτές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα