Προπονητής Κ21 Κροατίας για Γκρόζντανιτς: «Έχει προοπτική, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αόρατος για μας»

Newsroom
Προπονητής Κ21 Κροατίας για Γκρόζντανιτς: «Έχει προοπτική, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αόρατος για μας»

bet365

Ο προπονητής της Κ21 της Κροατίας είπε τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Ντίνο Γκρόζντανιτς μετά τις δύο πρώτες συμμετοχές του με την εθνική ομάδα.

Ο τεχνικός της Κροατίας Κ21, Ντράγκαν Σκότσιτς ρωτήθηκε στην συνέντευξη που έδωσε στο «Sportske.jutarnji» για το ποιος παίκτης ομάδας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την ομάδα του στο μέλλον και η απάντησή του ήταν ο Ντίνο Γκρόζντανιτς του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο και κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ελπίδων της Κροατίας.

Ο 20χρονος Κροάτης αμυντικός χαφ, που αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια της Κροατίας για προκριματικά του Euro Κ21 με Ελλάδα και Λευκορωσία, κόντρα στην Εθνική μας μάλιστα μπήκε ως αλλαγή σαν κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως εντυπωσίασε τον προπονητή που παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε την ύπαρξή του μέχρι να τον χρησιμοποιήσει ο Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης.

Φέτος, με τους Αρκάδες έχει ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές έχοντας σκοράρει κι ένα τέρμα με την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον παίκτη αυτό:

«Σίγουρα ο Ντίνο Γκρόζντανιτς. Μέχρι λίγο καιρό πριν, ήταν αόρατος για μας. Τέσσερις ή πέντε αγώνες νωρίτερα, άρχιζε να παίζει στην Ελλάδα για τον Αστέρα, αγωνιζόμενος στην θέση του αμυντικού χαφ. Εμείς βέβαια χρειαζόμασταν στόπερ. Παρ' αυτά, αυτός είχε παίξει σαν στόπερ και στο παρελθόν. Μου φάνηκε ενδιαφέρον, έτσι πήρα το ρίσκο και τον χρησιμοποίησα με την Ελλάδα στην Τρίπολη (στην θέση αυτή). Αποδείχθηκε πολύ καλός απέναντι στην Ελλάδα και την Λευκορωσία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα