Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί σε 11 λεπτά με το Μαρόκο έβγαλε παραπάνω γκολ από τους Τσεντίρα - Χαλμντάλαχ μαζί σε 10 αγώνες! (vid)

Ο Ελ Καμπί

bet365

Τι και εάν ο Ελ Καμπί είχε να παίξει σχεδόν έναν χρόνο με το Μαρόκο; Με το που επανήλθε ξεπέρασε ήδη δύο συμπατριώτες του, επιθετικούς!

Ο Ελ Καμπί επανήλθε στο Μαρόκο τον Σεπτέμβριο του 2023 παίζοντας 8 λεπτά στο 1-0 με τη Μπουρκίνα Φάσο σε μεταξύ τους φιλικό. Πριν από αυτόν τον αγώνα ο φορ του Ολυμπιακού έπαιξε τελευταία φορά με το Μαρόκο κόντρα στη Λιβερία τον Ιούνιο του 2022.

Στη συνέχεια ήταν εκτός Εθνικής για μία σειρά 14 αγώνων. Στο φιλικό 1-1 του Μαρόκου με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Ελ Καμπί μπήκε στη θέση του Εν Νεσίρι στο 77'. Σκόραρε στο 80ό λεπτό, δηλαδή τρία λεπτά μετά. Έμεινε φυσικά στον αγώνα μέχρι το τέλος, ωστόσο χρειάστηκε μόνο 11 λεπτά σε δύο αγώνες για να βρει ξανά δίχτυα.

Στο ίδιο διάστημα άλλοι δύο φορ του Μαρόκου δεν έχουν βάλει ούτε ένα τέρμα! Ο Αμπντεραζάκ Χαμντάλαχ από το 2022 και μετά έχει 7 συμμετοχές χωρίς να έχει ούτε γκολ ούτε ασίστ. Επίσης ο γεννημένος στην Ιταλία και 25χρονος Βαχίντ Τσεντίρα έχει από το 2022 έως και σήμερα 3 αναμετρήσεις στα πόδια του έχοντας μία ασίστ.

Δηλαδή δύο διαφορετικοί φορ σε 10 ματς μαζί στο σύνολο στην Εθνική του Μαρόκου δεν ξεπερνούν τον Ελ Καμπί που ο χρόνος του μετά το come back του δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του! Η επιστροφή του έμπειρου στράικερ του Ολυμπιακού βέβαια είχε να κάνει και με την τοπ κατάστασή του στους Πειραιώτες και τον αριθμό των γκολ του (9 τέρματα σε 13 αγώνες).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα