Μπακογιάννης για την Διπλή Ανάπλαση: «Να μην πάθουμε... ΑΕΚ!»

Μπακογιάννης για την Διπλή Ανάπλαση: «Να μην πάθουμε... ΑΕΚ!»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Κώστας Μπακογιάννης στην Λεωφόρο

bet365

Λίγες μέρες πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Κώστας Μπακογιάννης εξηγεί στο Reader, μεταξύ άλλων, τι πήγε λάθος στον Μεγάλο Περίπατο και τι πήγε καλά στην Αθήνα και πως το πάθημα της ΑΕΚ πρέπει να γίνει μάθημα στην Διπλή Ανάπλαση.

Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές πλησιάζουν και ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο Reader.gr για πολλά και διάφορα θέματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το θέμα της Διπλής Ανάπλασης με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και το μέλλον της Λεωφόρου. Δεν έλειψε ωστόσο και μια αναφορά στην ΑΕΚ.

«Όπως ξέρεις, οι πρόδρομες εργασίες για τη διπλή ανάπλαση έχουν ξεκινήσει και το γήπεδο έχει συμβασιοποιηθεί. Έχουμε μια πολύ μεγάλη κοινοπραξία που το έχει αναλάβει και μας γεννά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα αρχίσει να δουλεύεται πιστεύω μέχρι τέλος του χρόνου. Στόχος (πολύ εφικτός) είναι να έχει ολοκληρωθεί το 2026.

Μαζί με το γήπεδο έχουμε άλλα δύο-τρία πολύ σημαντικά έργα: τις υποδομές (γιατί μιλάμε για μια εντελώς εγκαταλελειμμένη περιοχή) άρα δρόμους, δίκτυα, φώτα. Τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, 7.500 τ.μ. με κλειστό γήπεδο και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, και ένα πάρκο 215 στρεμμάτων που είναι πρότυπο. Ήδη συνυπολογίζουμε πάνω από 400 εκ. ευρώ άμεσων ιδιωτικών επενδύσεων.

«Μην ξεχνάμε, έχουμε και το γήπεδο της Λεωφόρου που για να μην πάθουμε… ΑΕΚ, μπορεί να πέσει μόνο όταν έχουμε έτοιμο τον Βοτανικό»

Πρόκειται για μια νέα πόλη μέσα στην πόλη, ή μάλλον για μια Αθήνα η οποία επεκτείνεται. Μια πόλη που μεγαλώνει. Μην ξεχνάμε, έχουμε και το γήπεδο της Λεωφόρου που για να μην πάθουμε… ΑΕΚ, μπορεί να πέσει μόνο όταν έχουμε έτοιμο τον Βοτανικό, με το κλειδί στο χέρι. Η Λεωφόρος θα γίνει πάρκο με υπόγειο πάρκινγκ και θα συνδεθεί από πίσω με ένα άλλο πάρκο, τα Κουντουριώτικα. Συνεπώς, μιλάμε για πολύ οξυγόνο σε μια πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμαρχος της Αθήνας αναφέρεται στην βιαστική απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ το 2003 να γκρεμίσει το «Νίκος Γκούμας» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην συνέχεια ανέφερε: «Τώρα στο πώς ξεκλείδωσε το γήπεδο...».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Reader.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα