Πριν τον Προβεντέλ υπήρχε ο Μπεκιάι στο ΟΦΗ-Πανηλειακός (vids)

Newsroom
Άριαν Μπεκιάι

bet365

Οι ομοιότητες του γκολ που πέτυχε ο Ιβάν Προβεντέλ στο Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης, με αυτό του Άριαν Μπεκιάι στο ΟΦΗ-Πανηλειακός.

Από χθες το βράδυ, όλη η Ευρώλη μιλάει για τον Ιβάν Προβεντέλ χάρη στο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ιταλική ομάδα, γλιτώντάς την από την εντός έδρας ήττα στο «Ολίμπικο».

Δεν είναι άλλωστε και τόσο συχνό φαινόμενο, ένας τερματοφύλακας να βρίσκει δίχτυα, σε μία διοργάνωση όπως το Champions League, πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται μακριά από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Το ελληνικό Λάτσιο-Ατλέτικο

Ο πρώτος που είχε καταφέρει στην χώρα μας κάτι τέτοιο, ήταν πίσω στο μακρινό 2001, ο Άριαν Μπεκιά, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανηλειακό. Ένα ματς, το οποίο αν και έγινε στις 11 Φεβρουαρίου, είχε χαρακτήρα ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες που έδιναν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι με τους Γιαννακίδη και Μάντρα πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά το γκολ του Διγγόζη στο 79' έδωσε χαρακτήρα στο φινάλε της αναμέτρησης...

Στις καθυστερήσεις λοιπόν και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό, όπως συνέβη και στο «Ολίμπικο», ο Άριαν Μπεκιάι άφησε την εστία του και προωθήθηκε μπας και καταφέρει να απειλήσει την εστία του Πανηλειακού. Ο Διγγόζης εκτέλεσε το φάουλ και ο Αλβανός τερματοφύλακας, όπως ο Ιβάν Προβντέλ, με κεφαλιά χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Όπως έκανε δηλαδή και ο Ιταλός για την Λάτσιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα