Μπουχαλάκης στο «αντίο» του στον Ολυμπιακό: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αυτή του αποχαιρετισμού» (vid)

Μπουχαλάκης στο «αντίο» του στον Ολυμπιακό: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αυτή του αποχαιρετισμού» (vid)

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχαιρετά τον Ολυμπιακό και κλείνει τη μεγαλύτερη σελίδα της καριέρας του, με λόγια γεμάτα συγκίνηση και αγάπη.

Στα 30 του ο Μπουχαλάκης με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε 226 ματς με 14 γκολ και 16 ασίστ. Πλέον, συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία, όντας παίκτης της Χέρτα Βερολίνου.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα του Πειραιά, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ κάνει σαφές ότι «ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου».

Το μήνυμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο λογαριασμό του στο Instagram, το οποίο συνοδεύεται με γκολ του και αξέχαστες στιγμές:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή, η στιγμή του αποχαιρετισμού μετά απο τόσα χρόνια στην δεύτερη οικογένειά μου, την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ζήσαμε όλοι μαζί μαγικές στιγμές. Πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκούς θριάμβους. Πάντα προσπαθούσα, με ό,τι είχα μέσα μου για το καλό του Ολυμπιακού και ήθελα να κατακτάμε κορυφές που αρμόζουν και αξίζουν σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και τον μοναδικό του κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τον Πρόεδρο, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, όλο το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους φιλάθλους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα με επιτυχίες. Για εμένα ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα ειναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου !!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα