Ο Άρης έχει έτοιμη την εναλλακτική του Σάσα: Βερστράτε ο εκλεκτός (vid)

Ο Άρης έχει έτοιμη την εναλλακτική του Σάσα: Βερστράτε ο εκλεκτός (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βερστράτε

bet365

Περιμένοντας τις εξελίξεις με τον Λούκας Σάσα, οι άνθρωποι του Άρη έχουν ήδη κάνει επαφές με τον Μπίργκερ Βερστράτερ.

Ο Λούκας Σάσα μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή του Άρη για την θέση του αμυντικού μέσου, όμως όσο η υπόθεσή του μένει χωρίς θετική εξέλιξη στην Θεσσαλονίκη δεν μένουν με... σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας το ΟΚ.

Έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν, με τον Μπίργκερ Βερστράτε είναι ο εκλεκτός. Μάλιστα έχουν ήδη γίνει και επαφές με τον 29χρονο μέσο, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «κίτρινους».

Το βιογραφικό του

Ο Μπίργκερ Ντάνι Βερστράτερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Οστάνδη και από εκεί, μετακόμισε το 2009 στις ακαδημίες της Μπριζ, περνοντας από όλα τα στάδιά της. Το 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μουσκρόν, ανεβάζοντας σιγά σιγά την χρηματιστηριακή του αξία.

Μάλιστα, μετά την Κορτράικ, οι εμφανίσεις του με την Γάνδη στην οποία αγωνίστηκε από το 2017 έως και το 2019, οδήγησαν την Κολωνία να δαπανήσει 4 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, όμως δεν έπιασε ποτέ στην Bundesliga. Γύρισε δανεικός στην Αντβερπ, η οποία πλήρωσε 2 εκατομμύρια για να πάρει τα αποκλειστικά του δικαιώματα το 2021. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μαλίν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα