Άρης: Περιμένει τον Λούκας Σάσα, κοιτάζει και τις εναλλακτικές επιλογές

Άρης: Περιμένει τον Λούκας Σάσα, κοιτάζει και τις εναλλακτικές επιλογές

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Λούκας Σάσα

bet365

Η αρνητική στάση της Φορταλέζα στην προοπτική αποδέσμευσης του Λούκας Σάσα είναι το βασικό εμπόδιο στην επιστροφή του Βραζιλιάνου μέσου στον Άρη και καθώς οι «κίτρινοι» περιμένουν… ελπίζοντας, κοιτούν και τις εναλλακτικές επιλογές τους.

Η επιστροφή του Λούκας Σάσα στον Άρη εξαρτάται ξεκάθαρα από τη στάση της Φορταλέζα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και στην πρώτη αντίδρασή της, η βραζιλιάνικη ομάδα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αποδέσμευσής του. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο 33χρονος μέσος ήδη ήρθε σε επαφή με το club εκφράζοντας την επιθυμία αποχώρησης και στήριξε την επιχειρηματολογία του τόσο στον περιορισμένο αγωνιστικό ρόλο του (σ. σ. αγωνίστηκε στα έξι από τα τελευταία δεκαέξι παιχνίδια) και κυρίως στο γεγονός ότι πλέον δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα.

Δεν έκρυψε επίσης ότι και για οικογενειακούς λόγους επιθυμεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται όμως ότι τα επιχειρήματά του δεν έπεισαν τους Βραζιλιάνους. Ο κύκλος των επαφών δεν έχει κλείσει καθώς ο Λούκας Σάσα επιμένει – μέσω και του ατζέντη του – πλέον όμως είναι περιορισμένα και τα αποθέματα χρόνου καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (11/9).

Καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, προβλέπεται να υπάρξει νέα επαφή εντός των επόμενων ωρών. Ταυτόχρονα όμως, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ρίξει μια ματιά και στις εναλλακτικές επιλογές του. Όπως έχει αναφέρει το Gazzetta, οι «κίτρινοι» είναι σε συζητήσεις για δύο περιπτώσεις παικτών οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες της κεντρικής Ευρώπης.

Αμφότεροι έχουν συμβόλαια αλλά τα ονόματά τους είναι στην transfer list των ομάδων τους. Στον Άρη, το πιθανότερο είναι να, περιμένουν και σήμερα (9/9) ελπίζοντας σε ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση του Λούκας Σάσα την οποία θεωρούν safe επιλογή αλλά αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα ρίξουν την προσοχή τους στις εναλλακτικές επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα