Άρης: Κρίσιμο 24ωρο για Λούκας Σάσα, αποφασίζει ο Βραζιλιάνος

Άρης: Κρίσιμο 24ωρο για Λούκας Σάσα, αποφασίζει ο Βραζιλιάνος

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Σάσα

bet365

Ο Άρης έχει εστιάσει στην προοπτική επιστροφής του Λούκας Σάσα κι εντός της ημέρας αναμένεται οριστική εξέλιξη και για την ακρίβεια η απάντηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Το Gazzetta έγραψε χθες (6/9) ότι ο Άρης μπήκε σε διαδικασία καταγραφής των δεδομένων της περίπτωσης του Λούκας Σάσα με την προοπτική δημιουργίας συνθηκών επιστροφής του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Προφανώς οι «κίτρινοι» δεν θυμήθηκαν ξαφνικά τον 33χρονο μέσο αλλά λογάριασαν βάσει της ανάγκης ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, συνυπολόγισαν την περίοδο και το ότι δεν είναι η κατάλληλη για πειραματισμούς, πιθανότητα θα έλαβαν σχετικά μηνύματα και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Λούκας Σάσα έχει συμβόλαιο με τη Φορταλέζα έως το καλοκαίρι του 2024, όχι όμως και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που παίζουν ρόλο στις σκέψεις του.

Είναι δεδομένο ότι τις τελευταίες ώρες υπήρξε επαφή μεταξύ του Άρη και του έμπειρου ποδοσφαιριστή και για να φτάσουν οι Θεσσαλονικείς στην απόφαση για το… βήμα παραπάνω, προφανώς νιώθουν τη βεβαιότητα ότι και ο ίδιος ο Λούκας Σάσα είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται να γίνουν δύο πράγματα για να προχωρήσει η όλη υπόθεση. Το πρώτο αφορά τη σχέση του με τη Φορταλέζα λόγω της δέσμευσής του με τη βραζιλιάνικη ομάδα. Το δεύτερο σχετίζεται με τον οικονομικό παράγοντα και την πρόταση που ήδη του έχει μεταφερθεί, αν δηλαδή αυτή καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχει στη διάθεσή του ο Άρης, το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός 24ώρου. Δηλαδή, αν όχι μέχρι το βράδυ, το αργότερο έως το πρωί της Παρασκευής (8/9). Αν μέχρι τότε δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, τότε οι «κίτρινοι» θα ενεργοποιήσουν λύσεις με τις οποίες ασχολήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και για την ακρίβεια με δύο περιπτώσεις Ευρωπαίων αμυντικών χαφ οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες αλλά είναι παροπλισμένοι.

Στον Άρη προκρίνουν την περίπτωση του Λούκας Σάσα υπολογίζοντας ευνόητα αγωνιστικά δεδομένα. Δηλαδή, τη γνώση του περιβάλλοντος, την τριετή προϋπηρεσία του στην ομάδα, την παλιότερη συνεργασία του με τον Άκη Μάντζιο η οποία τον καθιστά εξαιρετικό γνώστη της φιλοσοφίας του 54χρονου τεχνικού αλλά κι ένα ακόμη στοιχείο. Ο Βραζιλιάνος είναι... ενεργός καθώς το Πρωτάθλημα της Βραζιλίας είναι σε εξέλιξη, συνεπώς, δεν θα χρειαστεί ούτε προσαρμογής καθώς, εκτιμάται ότι, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα