Άρης: Ζυγίζει τα δεδομένα της περίπτωσης «Λούκας Σάσα» ο οποίος είναι στη λίστα των υποψηφίων 6αριών!

Άρης: Ζυγίζει τα δεδομένα της περίπτωσης «Λούκας Σάσα» ο οποίος είναι στη λίστα των υποψηφίων 6αριών!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Λούκας Σάσα

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Άρης έχει μπει σε διαδικασία εξέτασης των δεδομένων της περίπτωσης του Λούκας Σάσα δείχνοντας ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Στην παρούσα στιγμή, μοιάζει πρόωρο να ισχυριστεί κανείς ότι θα ξαναγεννηθεί μια παλιά αγάπη, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί όμως ότι ο Λούκας Σάσα είναι στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του αμυντικού χαφ στον Άρη. Οι ιδιαίτερες συστάσεις για τον τον 33χρονο Βραζιλιάνο κρίνονται περιττές καθώς προσγειώθηκε στον πλανήτη Άρη τον Ιούλη του 2019, αγωνίστηκε για μια τριετία στον σύλλογο και ήταν από τους στυλοβάτες των αγωνιστικών πορειών πριν έρθει το πρόωρο και ομολογουμένως απρόσμενο τέλος αυτής της σχέσης το καλοκαίρι του 2022. Κατά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, η διαφορετική φιλοσοφία του με τον τότε προπονητή της ομάδας, Χερμάν Μπούργος, ίσως κι εκείνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ήταν ο κύριος λόγος της… εθελούσιας εξόδου του από την ομάδα. Μέχρι τότε, ο Σάσα αγωνίστηκε σε 120 παιχνίδια με απολογισμό δέκα γκολ και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα του Άρη.

Για να επιστρέψουμε στο «σήμερα», πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι καθώς ο Άρης νιώθει μεγάλη ανάγκη για την προσθήκη αμυντικού χαφ μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης πληροφοριών για την περίπτωση του. Ξέρει δηλαδή ότι ο Λούκας Σάσα έχει μεν συμβόλαιο με τη Φορταλέζα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έχει δει όμως και τον περιορισμό του ρόλου του στη βραζιλιάνικη ομάδα καθώς παρακολούθησε από τον πάγκο τους δέκα από τους τελευταίους δεκαέξι αγώνες της ομάδας του και από τους έξι στους οποίους αγωνίστηκε μόλις στους δύο είχε φανέλα βασικού. Προφανώς γνωρίζει επίσης ότι ο υποστηρικτικός ή έστω εξαιρετικά περιορισμένος ρόλος δεν είναι κάτι που κάνει χαρούμενο τον Λούκας Σάσα. Συνολικά στη Φορταλέζα μέτρησε 51 αγώνες με δύο γκολ.

Ένα δεύτερο στοιχείο το οποίο οδήγησε τους «κίτρινους» στην απόφαση ενασχόλησης με την περίπτωσή του είναι το ότι οι αρχές του Σεπτέμβρη δεν είναι δα και η ιδανικότερη περίοδος για πειραματισμούς. Ο Βραζιλιάνος γνωρίζει το περιβάλλον, έχει συνεργαστεί με τον Άκη Μάντζιο και δεν θα αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία στην αφομοίωση της φιλοσοφίας του γιατί, όχι απλά, την ξέρει αλλά την έχει εφαρμόσει. Στη λίστα των πλεονεκτημάτων υπάρχουν και δύο «αλλά».

Το πρώτο αφορά την τελική απόφαση των «κίτρινων» και το δεύτερο τις προϋποθέσεις καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Φορταλέζα το οποίο σε οικονομικό επίπεδο είναι παραπλήσιο του συμβολαίου που είχε στον Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο οι προϋποθέσεις θα αναδυθούν εφόσον οι δύο πλευρές μπουν σε διαδικασία συζήτησης. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος καθώς η προθεσμία εκπνέει την προσεχή Δευτέρα (11/9). Συν τοις άλλοις, την ίδια μέρα ο Άκης Μάντζιος θέλει να έχει στο γήπεδο τον αμυντικό χαφ πάνω στον οποίον θα στηριχθεί η ομάδα.

Η περίπτωση του Λούκας Σάσα δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τους «κίτρινους». Για παράδειγμα, αυτή του Χιλιανού Πάμπλο Γκαλντάμες που ανέφεραν τα ιταλικά media είναι εξαιρετικά χαμηλά στη λίστα. Αντιθέτως, παράλληλα με τον Λούκας Σάσα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να «βλέπουν» και δύο περιπτώσεις Ευρωπαίων νιώθοντας όμως την πίεση της σύντομης απόφασης καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα