Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις ο Ολιβέιρα», σύμφωνα με τουρκικό ΜΜΕ

Δημοσίευμα για Ολιβέιρα και Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και σύμφωνα με το τουρκικό «Fotospor», ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στους Πράσινους.

«Καπνό» για πιθανή επιστροφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στην Ελλάδα βγάζουν τις τελευταίες ώρες τα τουρκικά ΜΜΕ, με την ιστοσελίδα «Fotospor» να εμπλέκει συγκεκριμένα τον Πορτογάλο μέσο με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του εν λόγω Μέσου, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τη σύζυγό του προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους Πράσινους, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν έχει βάση.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο νέος στόχος του Παναθηναϊκού που αγόρασε ήδη τον Γουίλιαν Αράο από τη Φενέρμπαχτσε, είναι ο Σέρχιο Ολιβέιρα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Πορτογάλος ταξίδεψε στην Αθήνα με τη σύζυγό του έχοντας πάρει άδεια από τον σύλλογο για να συζητήσει τη μεταγραφή του. Σήμερα πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν η ελληνική ομάδα θα κάνει προσφορά για τον Σέρτζιο, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γαλατά για τα ματς με Μόλντε και Γκαζιαντέπ παρ' όλο που δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό.

Ο Παναθηναϊκός, που θα συνεχίσει την πορεία του στο Europa League, έχει διορία για να δηλώσει τον Ολιβέιρα στη λίστα της UEFA μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου».

O 31χρονος διεθνής μέσος ανήκει από το 2022 στην «Τσιμ Μπομ», με την οποία πέρυσι αγωνίστηκε συνολικά σε 34 παιχνίδια με απολογισμό 4 γκολ και 5 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα