ΠΑΟΚ: Παίρνει τον Ντεσπόντοφ! (vid)

ΝΤΕΣΠΟ

bet365

Αν και τα ρεπορτάζ από Βουλγαρία τον... έστελναν στον Ολυμπιακό, τελικά ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα κάνει δικό του τον 26χρονο εξτρέμ, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «colpo groso» και κατάφερε, μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις, να κάνει δικό του μια βασική επιλογή για τα «φτερά» της επίθεσης του, τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Οι «ασπρόμαυροι», μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με την Σέλτικ για τον Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς, κινήθηκαν με μεθοδικότητα και αποφασιστικά για την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Λουντογκόρετς, εξάλλου δεν ήταν τυχαίες οι σημερινές δηλώσεις του αθλητικόύ διευθυντή της βουλγαρικής ομάδας, Γκεόργκι Καραμαντζούκοφ, ο οποίος μιλώντας στη BLITZ για τον διεθνή παίκτη υποστήριξε ότι Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την υπογραφή του Κίριλ αλλά δεν είναι ο μόνος», σχολίασε αναφέροντας και ενδιαφέρον από άλλη ελληνική ομάδα για τον παίκτη. Η άλλη ελληνική ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ!

Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (2/9) οι δύο ομάδες συνέχιζαν τις επαφές -μετά την καταρχήν συμφωνία- για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και των σχετικών εγγράφων.

Ο 26χρονος διεθνής Βούλγαρος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει αύριο, Κυριακή (3/9), στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής και να δηλωθεί στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων του UEFA Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να έρθουν σε καταρχήν συμφωνία με τους μόνιμους Πρωταθλητές Βουλγαρίας για το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Το ύψος της μεταγραφής θα φτάσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον 26χρονο διεθνή Βούλγαρο μεσοεπιθετικό ο «Δικέφαλος» θα δώσει ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές άνω του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέληξαν στην περίπτωση του Ντεσπόντοφ, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα «φτερά» της επιθετικής γραμμής. Αγωνίζεται τόσο στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης όσο και στην αριστερή, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης.

Πάρτε μια γεύση από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα