Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επιβεβαίωση από τη Λουντογκόρετς για τον Ντεσπότοφ! (vid)

Ο Ντεσπότοφ

bet365

Στέλεχος της ομάδας από τη Βουλγαρία πιστοποίησε μέσω δηλώσεών του ότι υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή μεσοεπιθετικό που ανήκει στο δυναμικό της Λουντογκόρετς.

Των Πολύδωρου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Τομαρά

Ειδικότερα ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς, Γκεόργκι Καραμαντζούκοφ, μίλησε στη BLITZ για τον διεθνή παίκτη. Και αυτό συνέβη με αφορμή τα διάφορα ρεπορτάζ για τον Κίριλ Ντεσπότοφ, μεσοεπιθετικό του συλλόγου. Το στέλεχος των «Αετών» επιβεβαίωσε τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την υπογραφή του Κίριλ αλλά δεν είναι ο μόνος», σχολίασε αναφέροντας και άλλη ελληνική ομάδα για τον παίκτη.

«Είναι αρκετές οι ομάδες στη... μάχη για την απόκτησή του. Σύντομα θα ξέρουμε τι θα συμβεί. Είναι να πάει στο καμπ της Εθνικής όμως εάν προκύψει συμφωνία με μία εκ των ενδιαφερόμενων ομάδων θα είναι έτοιμος να υπογράψει», συμπλήρωσε. Τώρα η πληροφορία από τους Τούρκους - που γενικά πρέπει να κρατάμε μικρό... καλάθι σε ότι γράφουν - περί 6 εκατ. ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει μία προσφορά αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα. Τα ρεπορτάζ των Βούλγαρων πάντως εμπλέκουν στο σύνολο 3 ελληνικές ομάδες. Στα 26 του ο Ντεσπότοφ που είναι εξτρέμ αλλά παίζει και φορ εάν χρειαστεί φέτος έχει στη Λουντογκόρετς, που είναι και εκ των αρχηγών της, 11 αγώνες με 4 γκολ και 2 ασίστ. Τον Ντεσπότοφ ο Ολυμπιακός τον θέλει εδώ και αρκετά χρόνια γενικότερα και τον... τσεκάρει εδώ και καιρό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα