Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Μπουχαλάκης καταλήγει στη Χέρτα Βερολίνου

Ο Μπουχαλάκης

bet365

Η Χέρτα Βερολίνου βρισκόταν μέσα στους ενδιαφερόμενους συλλόγους για την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη και οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν το deal με τον Ολυμπιακό.

Η Χέρτα Βερολίνου παρακολουθούσε εδώ και αρκετό καιρό τον Έλληνα χαφ και τον ήθελε. Ήταν μέσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες για εκείνον. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Μπουχαλάκης θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό.

Ο Κρητικός μέσος είναι εκ των παλαιότερων παικτών του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού. Είχε μείνει εκτός των βασικών πλάνων της ομάδας και έτσι θα αναζητήσει για 3η φορά την ποδοσφαιρική του τύχη στο εξωτερικό. Δεν είναι σαφές ακόμα το πως θα γίνει το τελικό deal - δηλαδή το καθεστώς της οριστικής συμφωνίας - αλλά έχει διαρρεύσει μέχρι και η πιθανότητα της αγοράς του Μπουχαλάκη από τη Χέρτα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα