ΠΑΟΚ: Ο Χάρης Γεωργιάδης θα δοκιμάσει την τύχη του στην Σαμπντόρια

Ο γιος του Γιώργου Γεωργιάδη φεύγει για την Ιταλία και την Σαμπντόρια

bet365

O Χάρης Γεωργιάδης, γιος του «Γ.Χ.», αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία και την Σαμπντόρια, αποχωρώντας από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο Χάρης Γεωργιάδης αποχωρεί, μετά από δεκατρία χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, με προορισμό την Ιταλία και την Σαμπντόρια.

Στην ομάδα της Γένοβα θα πάει ως δανεικός για ένα χρόνο, ενώ έχει μπει «οψιόν» για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο γιος του Γιώργου Γεωργιάδη βρισκόταν στον ΠΑΟΚ από τα πέντε του χρόνια. Η παρουσία του πατέρα του, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως τεχνικός διευθυντής και προπονητής, ήταν η αφορμή για τον Χάρη Γεωργιάδη να ξεκινήσει στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες και να εξελιχθεί μέσα από τη δουλειά ως ένας δυναμικός μπακ φτάνοντας να γίνει διεθνής με την εθνική Νέων και να γίνει πρωταθλητής με την Κ17 του «Δικεφάλου».

Λάτρης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κι έχοντας περάσει στο πανεπιστήμιο (Διοίκηση Επιχειρήσεων) ο πρωτότοκος γιος του «Γ.Χ» αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη σ’ ‘ένα διαφορετικό και πολύ πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Η ανάρτηση του Χάρη Γεωργιάδη

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα