Βαγιαδολίδ κατά Ολυμπιακού για Κένεντι: «Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και στερείται αλήθειας, θέλουμε επίσημα δικαιολογητικά»

Νότης Χάλαρης
kenedy

bet365

Η Βαγιαδολίδ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στρέφεται εναντίον του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Κένεντι και το θέμα της φυσικής κατάστασης.

Αν και ο Κένεντι είχε έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, εν τέλει η υπόθεση «ναυάγησε» καθώς ο παίκτης δεν ήταν στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης ώστε να είναι έτοιμος άμεσα.

Αυτό φάνηκε μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις στην οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω στην Ισπανία. Από την πλευρά της η Βαγιαδολίδ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στρέφεται εναντίον του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα αναφέρει μέσα ότι δεν είναι αλήθεια το γεγονός ότι ο παίκτης δεν είναι έτοιμος και παράλληλα ζητά από την ομάδα επίσημες εξηγήσεις για το τι πραγματικά συνέβη.

Τέλος τονίζει ότι ο παίκτης υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις με την επιστροφή του στην Ισπανία, με την ομάδα να μην εντοπίζει κάποιο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκφράζει δημόσια τη δυσφορία της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της διαχείρισης της κλεισμένης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή μας Ρόμπερτ Κένεντι. Με τα πάντα συμφωνημένα μεταξύ των συλλόγων και με την άδεια της ομάδας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιήσει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος, χωρίς να προσκομίσει αποδεδειγμένα στοιχεία ή δικαιολογητικά, αθέτησε μονομερώς τη δέσμευση και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σωματικά ικανός να παίξει ποδόσφαιρο.

Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και στερείται αλήθειας. Είναι μια ανεύθυνη και αβάσιμη επίθεση εναντίον του Κένεντι, της ομάδας, των παικτών μας και των πρωτοκόλλων υγείας και απόδοσης.

Ο Κένεντι πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις μετά τις διακοπές χωρίς προβλήματα, έχει προπονηθεί τακτικά υπό τις εντολές του Pezzolano, έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της preseason εναντίον της Λεγανές και παρουσιάζει σωματικές και ιατρικές αξίες εντός του φυσιολογικού εύρους, με πλήρη ικανότητα να φτάσει στο μέγιστη φυσική απόδοση ως επαγγελματίας. Ακόμη και σήμερα (2 Αυγούστου), κατά την επιστροφή του στη Βαγιαδολίδ, ο χώρος Υγείας και Απόδοσης του Συλλόγου επανέλαβε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν και πάλι ικανοποιητικά, χωρίς να συμπίπτουν με κανέναν από τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποια εσωτερική πολιτική διαδικασία του ελληνικού συλλόγου, που προσπάθησε να την καλύψει με έναν αβάσιμο ισχυρισμό περί φυσικής κατάστασης. Κατά συνέπεια, η Βαγιαδολίδ θα καταθέσει επίσημη καταγγελία για να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα