Ολυμπιακός: Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή της Βαγιαδολίδ έπειτα από το «ναυάγιο» με Κένεντι

οσφπ

bet365

Λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κένεντι στον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φραν Σάντσες.

Η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό χάλασε από τη στιγμή που o Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο και δεν θα είναι άμεσα έτοιμος να προσφέρει. Η απόφαση των Κορδόν και Μαρτίνεθ φέρνει εξελίξεις τόσο στους Πειραιώτες, οι οποίοι κινούνται για την απόκτηση άλλου ακραίου επιθετικού, όσο και στη... Βαγιαδολίδ.

Λίγες μόλις ώρες μετά το «ναυάγιο» του «deal» και έπειτα από έκτακτη σύσκεψη της διοίκησης του κλαμπ της Segunda Division αποφασίστηκε η απομάκρυνση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Φραν Σάντσες. Ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Ρονάλντο το «Φαινόμενο», του καταλογίζει τόσο την μην ενίσχυση της ομάδας, όσο και την αποτυχία στις πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Η υπόθεση του Κένεντι ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Παράλληλα μετά από αυτή την απόφαση «παγώνουν» οι διαπραγματεύσεις με Μπαρτσελόνα και Μαγιόργκα για τις μεταγραφές των Ιβάν Φρεσνέδα και Κάιλ Λάριν, αντιστοίχως. Ο Σάντσες ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Βαγιαδολίδ το καλοκαίρι του 2021 και είχε συμβόλαιο έως το 2024.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα