Προς Βαγιαδολίδ ο Μάρκος Αντρέ που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Αντρέ

bet365

Στην Ισπανία και την Βαγιαδολίδ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Μάρκος Αντρέ όπως αναφέρει η «Marca».

Ο Μάρκος Αντρέ είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχει γραφτεί πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Ωστόσο σύμφωνα με δηνοσίευμα της «Marca», ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Βαγιαδολίδ. Οι Ισπανοί αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «ο Αντρέ έχει φρενάρει όλες τις προτάσεις για να επιστρέψει στην Βαγιαδολίδ».

Ο παίκτης αγωνιζόταν στην Βαγιαδολίδ η οποία τον πούλησε στην Βαλένθια και τον θέλει προκειμένου να παλέψει για την επιστροφή της στην La Liga. Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις ομάδες που θέλουν επίσης τον Αντρέ, τονίζοντας πως είναι ο Ολυμπιακός, η Αλαβές, αλλά και ομάδες από την Σαουδική Αραβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα