Προετοιμασία Ολυμπιακού: Έλεγχος, ακρίβεια και κυκλοφορία μπάλας στο... ασκησιολόγιο της 6ης ημέρας (vid)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Έλεγχος, ακρίβεια και κυκλοφορία μπάλας στο... ασκησιολόγιο της 6ης ημέρας (vid)

Από την προπόνηση των Πειραιωτών

bet365

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα εβδομάδα έχοντας προγραμματίσει δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα της Δευτέρας στο Μιλς / Βόντερς. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Έκτη ημέρα παρουσίας στην Αυστρία για τον Ολυμπιακό αλλά πρακτικά πέμπτη ημέρα δουλειάς καθώς την πρώτη ημέρα η προπόνηση που είχε γίνει ήταν πριν το ταξίδι στην Αθήνα. Μία ακόμα ημέρα με διπλό προπονητικό πρόγραμμα. Είχε προπόνηση το πρωί και θα έχει και το απόγευμα. Μοναδική εξαίρεση μέχρι τώρα ήταν η Κυριακή που είχε προπόνηση μόνο το πρωί.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αφού δούλεψαν πρώτα με ασκήσεις χωρίς μπάλα για την ευλυγισία και τη ισορροπία τους (και γενικά την κινησιολογία τους) μετά έπιασαν μπάλα. Είχαν παιχνίδια με μπάλα όπου σε πρώτη φάση δύο παίκτες - ένας από κάθε πλευρά - έπρεπε να περάσουν σωστά τη μπάλα μέσα από μία σειρά από εμπόδια σε ένα γκρούπ συμπαικτών τους όπου έπρεπε μετά να ελέγξουν σωστά τη μπάλα.

Ένα 2ο σκέλος ασκήσεων είχε να κάνει με 2 υποομάδες όπου με τη συμβολή μελών του staff έπρεπε να 'χτίσουν' επίθεση με 'αντιπάλους' ομοιώματα παικτών και ο τελευταίος παίκτης που έπαιρνε τη μπάλα να τη στείλει σωστά σε ένα μικρό τέρμα για να σκοράρει. Σε ένα 2ο κομμάτι της προπόνησης οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Ανδρούτσος έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Κορεάτη πάντως να 'μπαίνει' μετά ξανά με την ομάδα.

Σε σχέση με αυτό το κομμάτι ο Μαρτίνεθ τσεκάρει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν σημαίνει ότι όταν ένας παίκτης κάνει χωριστό πρόγραμμα είναι τραυματίας αλλά ότι έχει εντοπίσει κάποια έξτρα επιβάρυνση ή κρίνει το επιτελείο ότι πρέπει να δουλέψει μόνος του για να ενσωματωθεί πιο καλά μετά με την ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα