Άρης: Βουλγαρικό μέσο αναφέρει πως η Λουντογκόρετς θέλει τον Πάλμα

palma

bet365

Σύμφωνα με βουλγαρικό δημοσίευμα, η Λουντογκόρετς θέλει να κάνει δικό της τον Λούις Πάλμα.

Η σελίδα ενός ισπανόφωνου Podcast στο Twitter που ασχολείται με τον βουλγαρικό ποδόσφαιρο αποκάλυψε πως η Λουντογκόρετς θέλει να αποκτήσει τον Λούις Πάλμα του Άρη.

Οι Βούλγαροι έχουν μάλιστα και τα κατάλληλα «ταμειακά διαθέσιμα» για να το κάνουν, αφού πούλησαν πριν λίγες μέρες τον Ιγκόρ Τιάγκο, τον 22χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, που σημείωσε πέρυσι 20 γκολ κι έδωσε 11 ασίστ σε 53 παιχνίδια, στην Κλαμπ Μπριζ αντί 7,9 εκατ. ευρώ, ποσό που τον καθιερώσε ως η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Λουντογκόρετς έχει ξεχωρίσει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα, που είναι σε διαδικασία πώλησης από τον Άρη και σκοπεύει να δώσει μέχρι και 2,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα