Ο Τσιντέρα Ετζούκε είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ και ίσως ο λόγος που έχει στο… περίμενε τον Βίρτζιλ Μισιτζάν (vid)

Ο Νιγηριανός εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει στο… περίμενε τον Βίρτζιλ Μισιτζάν και υπάρχει λόγος που το κάνει, καθώς κυνηγάει μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αυτή του Τσιντέρα Ετζούκε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Βίρτζιλ Μισιτζάν είναι μια προχωρημένη υπόθεση, στην Ολλανδία θεωρούν ότι ο 29χρονος εξτρέμ θα καταλήξει στην ελληνική ομάδα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, με το όνομα του Τσιντέρα Ετζούκε που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει ξεχωρίσει.

Ο 25χρονος Νιγηριανός εξτρέμ, αν και δεξιοπόδαρος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θέλει να αποχωρήσει από τη Ρωσία και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από τη Μόσχα, γι αυτό και ο ΠΑΟΚ φρόντισε να μάθει όλα τα δεδομένα ενός εξαιρετικού ακραίου επιθετικού, που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ικανότητα που έχει στο «1 vs 1», αλλά παράλληλα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, που ίσως χρειαστεί πολύ χρόνο, τον οποίο δεν διαθέτουν οι «ασπρόμαυροι».

Και εδώ έρχεται να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα ο Βίρτζιλ Μισιτζάν για να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το ταξίδι του Τσιντέρα Ετζούκε στην Ευρώπη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017 όταν η Βαλερένγκα τον ανακάλυψε στη Νιγηρία. Στο Όσλο παρέμεινε δύο χρόνια και μετά από 69 συμμετοχές (15 γκολ και 9 ασίστ) πήρε μεταγραφή για την Ολλανδία και τη Χέρενφεν, η οποία πλήρωσε 2.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Με μια μόλις γεμάτη χρονιά στο ολλανδικό πρωτάθλημα (10 γκολ, 6 ασίστ σε 29 ματς) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβγαλε από το ταμείο της 11,5 εκατομμύρια ευρώ και τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2020.

Ο 25χρονος δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός δεν προσαρμόστηκε στη Μόσχα και τη διετία 2020-22 έκανε 10 γκολ και 8 ασίστ σε 65 συμμετοχές. Πέρσι δόθηκε δανεικός στη Χέρτα Βερολίνου και σε μια χρονιά, όπου η γερμανική ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στο τέλος, ο Ετζούκε είχε μόλις 3 ασίστ σε 21 ματς.

@Photo credits: instagram.com/chideraejukejr10

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα