ΠΑΟΚ: Η ανοικτή υπόθέση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι

ΠΑΟΚ: Η ανοικτή υπόθέση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι

bet365

Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα για τον ΠΑΟΚ, που επιμένει στην πρόταση για 2+1 χρόνια προς τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και περιμένει άμεσα την απάντησή του.

Η αίσθηση που υπάρχει, τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Ιταλία, είναι ότι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι περιμένει να δει τι θα συμβεί στην Σαμπντόρια πριν αποφασίσει για το δικό του μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ που την έχει… πατήσει τα προηγούμενα καλοκαίρια με περιπτώσεις τύπου Τζιοβίνκο, δε θέλει να την ξαναπατήσει και γι' αυτό δε φαίνεται διατεθειμένοι οι άνθρωποί του να περιμένουν για πολύ ακόμη την απάντηση του Ιταλού επιθετικού.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η διαμονή στη Γένοβα παρά να βρεθεί στη Σαρδηνία ή την Ελλάδα, φαντάζουν να είναι σημαντικές αλλά δευτερεύουσες προτάσεις μπροστά στην πιθανότητα να γίνει σύμβολο της αναγέννησης της Σαμπντόρια», σημειώνει σε εκτενές ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «centotrentuno.com», που με τον χαρακτηριστικό τίτλο «“Καρδιά και φιλοδοξίες: Το μέλλον του Γκαμπιαντίνι είναι μεταξύ Σαμπντόρια, Κάλιαρι και ΠΑΟΚ», επιχειρεί να περιγράψει το που ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση Γκαμπιαντίνι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Κάλιαρι έχει καταθέσει μια σχεδόν παρόμοια πρόταση 2+1 χρόνια στον Ιταλό σέντερ φορ της Σαμπντόρια και επιχειρεί μέσω της παρουσίας του Κλαούντιο Ρανιέρι να τον δελεάσει και να κερδίσει την υπογραφή του.

Την ίδια ώρα από τη Μικράς Ασίας λέγεται ότι οι εκπρόσωποι του 31χρονου επιθετικού έχουν ενημερωθεί για τα στενά χρονικά περιθώρια που έχουν διαμορφωθεί και ότι δεν υπάρχει πολύ χρόνος διαθέσιμος στο κομμάτι της διαπραγμάτευσης. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση που προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1.500.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, με τον τρίτο χρόνο να ενεργοποιείται εφόσον ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι συμπληρώσει το 60% των συμμετοχών στα παιχνίδια της σεζόν 2024-25.

Το λεπτό σημείο στην υπόθεση του Ιταλού φαίνεται είναι η χρονική διάρκεια (τριετές) και το κλειστό συμβόλαιο που επιμένει να αξιώνει, κάτι που κάνει αρκετά δύσκολη την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα