Πούχατς: Ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν για τον Πολωνό μπακ

Στα ραντάρ της Λεχ Πόζναν ο Πούχατς

bet365

Ο Τιμοτέους Πούχατς αναμένεται να επιστρέψει στην Ουνιόν Βερολίνου μετά τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και η Λεχ Πόζναν δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η παρουσία του Τιμοτέους Πούχατς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό πιθανότατα να ήταν η τελευταία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Πολωνός αριστερός μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του Κριστίαν Γκάνεα, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Πράσινους στο τέλος της σεζόν και η αναμέτρηση με τον Άρη θα σημάνει το «αντίο» του μετά το σύντομο πέρασμά του από τη «Λεωφόρο».

Το επόμενο διάστημα θα βρει τον 24χρονο πίσω στη βάση του που είναι η Ουνιόν Βερολίνου, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2025. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει εκ νέου, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή, καθώς η Λεχ Πόζναν δείχνει έτοιμη να κινηθεί για την επιστροφή του στον σύλλογο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Πολωνία, η περσινή πρωταθλήτρια της Ekstraklasa βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Πούχατς, ο οποίος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 2017 ως το 2021, πριν πάρει μεταγραφή για τους πρωτευουσιάνους της Γερμανίας.

Η Λεχ Πόζναν είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση αγοράς, αλλά βασικός της στόχος είναι η πλευρά του παίκτη με τον σύλλογο να τα βρουν και να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, ώστε να μετακομίσει ως ελεύθερος.

Με το Τριφύλλι ο Πούχατς αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια τους τελευταίους τέσσερις μήνες, δίχως γκολ ή ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα