Με Ελ Καντουρί και Μπράντον ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Opap Arena

Μπράντον Τόμας και Ομάρ Ελ Καντουρί στην Opap Arena

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τις αρκετές και σημαντικές απουσίες που έχει για το αποψινό ντέρμπι των Δικεφάλων στην Opap Arena για την 6η αγωνιστική των Play-offs.

Χωρίς εκπλήξεις -με δεδομένες τις απουσίες πέντε ποδοσφαιριστών του βασικού κορμού- η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τους Κάργα και Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, τον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο και τον Κεντζιόρα στο δεξί άκρο.

Η απουσία του Αουγκούστο φέρνει ως δίδυμο στους εσωτερικούς μέσους τον Ντάντας με τον Σβαμπ, στα δύο άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας, ο Ελ Καντουρί επιστρέφει, αντί του Τάισον, σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Μπράντον Τόμας να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα