Ακραίοι μπακ στον Ολυμπιακό: Οι τρεις παραμένοντες, τα ερωτηματικά και η 1+1 μεταγραφή (vids)

Ακραίοι μπακ στον Ολυμπιακό: Οι τρεις παραμένοντες, τα ερωτηματικά και η 1+1 μεταγραφή (vids)

Ο Ροντινέι

bet365

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει πέντε παίκτες στο ρόστερ του για τις δύο θέσεις των ακραίων μπακ, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του έχει έναν καθαρόαιμο δεξιό μπακ και δύο αριστερά μπακ. Υπάρχει ο Ροντινέι που αποκτήθηκε για βασικός και εκτός απροόπτου θα προορίζεται για βασικό στέλεχος και για τη νέα σεζόν και αριστερά οι Ραμόν και Ρέαμπτσιουκ. Για δεξιά σε έναν... πειραματικό ρόλο είναι οι Βρουσάι και Ανδρούτσος.

Από αυτούς τους ακραίους μπακ οι θεωρητικά και πιο ουσιαστικά πιθανοί ως... παραμένοντες του ρόστερ είναι οι Ροντινέι και Ραμόν. Ο Ρέαμπτσιουκ πάντα υπάρχει περίπτωση να πουληθεί και εάν συμβεί αυτό θα αποκτηθεί ένας άλλος αριστερός μπακ ενώ είναι ανοιχτό το να αποκτηθεί και ένας ακόμα δεξιός μπακ: 1+1 προσθήκες δηλαδή. Ας δούμε μία προς μία τις περιπτώσεις:

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ βγήκε πρώτη φορά έξω από τη χώρα του για να παίξει ποδόσφαιρο και έδειξε την ποιότητά του. Ο Ροντινέι αποκτήθηκε για βασικός δεξιός μπακ και εάν δεν αλλάξει κάτι τρομερά θα ισχύσει το ίδιο και του χρόνου. Στον Ολυμπιακό έχει 17 συμμετοχές με 1 ασίστ.

ΡΑΜΟΝ: Ένα νέο παιδί από τη Βραζιλία που δεν πήρε τόσα παιχνίδια. Δεν είναι στο επίπεδο του πολύ πιο έτοιμου ποδοσφαιρικά Ροντινέι αλλά έχει παρουσιάσει δείγματα του ταλέντου του. Στον Ολυμπιακό έχει 7 αγώνες με 1 ασίστ. Η λογική υπαγορεύει την παραμονή του ως back up λύση.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Με τον διεθνή Μολδαβό σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους υπήρξε μίνι... σίριαλ για ενδεχόμενη μεταγραφή του αλλά τελικώς συνεχίζει στην ομάδα. Το καλοκαίρι θα είναι ξανά πιθανό να πάρει μεταγραφή και εάν γίνει αυτό τότε θα αποκτηθεί άλλος παίκτης. Παραμένει όμως μία σοβαρή πιθανότητα να είναι και του χρόνου στο Λιμάνι. Φέτος έχει 40 αγώνες με 6 ασίστ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Δεν τον έχει βοηθήσει το γεγονός ότι έχει μετατοπιστεί στη θέση του δεξιού μπακ. Είναι γηγενής βέβαια και από τις Ακαδημίες της ομάδας αλλά με βάση τη φετινή χρονιά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει εάν θα έχει και του χρόνου θέση στο ρόστερ. Ο διεθνής μπακ έχει φέτος 9 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ: Και τον επιθετικογενή Βρουσάι δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα αυτή η αλλαγή θέσης. Να παίζει δηλαδή περισσότερο δεξί μπακ. Και ο Μάριος είναι ένα ερωματικό αλλά και αυτός είναι γηγενής. Φέτος έχει 23 ματς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα