Ελ Καντουρί: «Ισως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον ποδοσφαιριστή της περιόδου που βρισκόμουν στην Ιταλία»

Ελ Καντουρί: «Ισως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον ποδοσφαιριστή της περιόδου που βρισκόμουν στην Ιταλία»

Newsroom
 Ελ Καντουρί: «Ισως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον ποδοσφαιριστή της περιόδου που βρισκόμουν στην Ιταλία»

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει στη θητεία του στον ΠΑΟΚ.


Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε ΜΜΕ της Ιταλίας. Οπου και δεν έκρυψε πως λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στην Ελλάδα δεν είναι ο ίδιος παίκτης με τη Serie A, καθώς έπαιξε εκεί στο παρελθόν με αρκετές ομάδες (π.χ. Νάπολι, Μπρέσια, Τορίνο, Εμπολι). «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στον ΠΑΟΚ. Είναι η έκτη μου σεζόν στην ομάδα και μπορώ να πω πως σε συλλογικό επίπεδο ήταν πολύ καλά χρόνια. Κατακτήσαμε τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν είμαστε ακόμα στην προσπάθειά μας για τον τίτλο και θα παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, είχα πολλά σωματικά προβλήματα, τα οποία δεν είχα ποτέ πριν. Κάθε φορά που επιστρέφω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Χωρίς όλα αυτά τα προβλήματα, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Ισως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον ποδοσφαιριστή της περιόδου που βρισκόμουν στην Ιταλία», είπε μεταξύ άλλων ο Μαροκινός.

Που μετά ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του και το μέλλον του στον «Δικέφαλο του Βορρά». «Το συμβόλαιό μου λήγει και μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον σύλλογο. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είχα έναν μυϊκό τραυματισμό στην αρχή. Μετά επέστρεψα και ένιωθα καλά. Στον πρώτο αγώνα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαθα κάταγμα στη φτέρνα μου και έμεινα εκτός για δέκα εβδομάδες. Τώρα σκέφτομαι πάνω απ’ όλα να παίξω (σ.σ. μάλλον μίλησε πριν το παιχνίδι με τον Βόλο). Μετά θα σκεφτούμε το συμβόλαιο στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να μπορώ να παίξω και να κερδίσω τίτλους. Θα ήταν υπέροχο να το καταφέρουμε, όπως το κάναμε τη σεζόν 2018-19».


Κλείνοντας μίλησε και για τους προπονητές που τον «σημάδεψαν». «Ο Σάρι και ο Βεντούρα ήταν δύο προπονητές από τους οποίους έμαθα πολλά! Εδώ στην Ελλάδα δούλεψα για τέσσερα χρόνια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον γιο του Μιρτσέα. Εχω μια υπέροχη σχέση μαζί του. Είναι εξαιρετικό άτομο και εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος έχει κερδίσει πολλά και στην Ελλάδα και στην Σαουδική Αραβία. Θα αναφέρω και τον Αμπελ Φερέιρα, ο οποίος μετά πήγε στην Παλμέιρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα