ΠΑΟΚ: Το ιατρικό δελτίο για Ελ Καντουρί και Αουγκούστο – Τι ισχύει με Σάστρε και Ρικάρντο

ΠΑΟΚ: Το ιατρικό δελτίο για Ελ Καντουρί και Αουγκούστο – Τι ισχύει με Σάστρε και Ρικάρντο

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποχωρεί βουρκωμένος από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας

bet365

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» που έχουν αυτή την στιγμή έξι ποδοσφαιριστές εκτός προπονήσεων. Τι ισχύει για Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Σάστρε και Ρικάρντο.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την άνετη επικράτηση επί του Βόλου και την επιστροφή στις νίκες, στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Λαμία, που έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού το 1-5 του πρώτου παιχνιδιού ουσιαστικά του έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», λίγες ώρες μετά την άνετη επικράτηση επί του Βόλου, επέστρεψαν στο γήπεδο ενόψει του δεύτερου ημιτελικού, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός προπόνησης.

Το πλούσιο ιατρικό δελτίο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Ζόαν Σάστρε υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον δεξί τετρακέφαλο, θα προφυλαχθεί τις επόμενες μέρες και θα δουλέψει για να είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει ενοχλήσεις στον δεξί λαγονοψοΐτη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος θα υποβληθεί την Μ. Τρίτη (11.04) σε μαγνητική.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο , που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο Βραζιλιάνος θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

Οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα