ΠΑΟΚ: Οι «21» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των play-offs της Stoiximan Superleague, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.

Έχοντας στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των Κεντζιόρα και Κούρτιτς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τη 3η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (04.04), με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στο γήπεδο της Τούμπας κι όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ «ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις».

O Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Τόμας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λύρατζης, Κάργας, Νάσμπεργκ, Μπίσεσβαρ, Τσαούσης και Τζίμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα