Οι μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες στα... δικαστήρια με FIFA και UEFA

Ρεάλ - Μαν. Σίτι

bet365

Σε τροχιά σύγκρουσης οι μεγάλες λίγκες της Ευρώπης με FIFA και UEFA, μιας και οι μεγάλες διοργανώσεις περιορίζουν τις εγχώριες υποχρεώσεις και καταπονούν τους παίκτες.

Οι μεγάλες Λίγκες ενωμένες είναι έτοιμες να οδηγηθούν με FIFA και UEFA στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια! Το κοινό μέτωπο προχωρά απέναντι στην Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και ο λόγος της σύγκρουσης είναι οι διεθνείς υποχρεώσεις. Οι διοργανώσεις επεκτείνονται, με αποτέλεσμα να περιορίζεται ολοένα και περισσότερο το εγχώριο καλεντάρι. Παράλληλα, οι Λίγκες χτυπούν καμπανάκι κινδύνου τόσο για την υγεία των παικτών όσο και για την έλλειψη θεάματος. Μάλιστα και οι Ενώσεις παικτών είναι έτοιμες να συστρατευθούν με τις Λίγκες των χωρών τους, ώστε να αλλάξει το τοπίο.

Θυμίζουμε, πως μετά το EURO 2024, ακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, αλλά και το Μουντιάλ, χωρίς η FIFA να έχει συνομιλήσει με τις εγχώριες Λίγκες για τα νέα δεδομένα. Στις 25 και 26 Απριλίου στο Λονδίνο, θα αξιολογηθεί η πιθανότητα δικαστικής διαμάχης κι εκεί, Serie A, LaLiga, Premier League, Bundesliga, Ligue 1 θα εξηγήσουν γιατί το ποδόσφαιρο... κινδυνεύει. Μια μελέτη της World League Association, ανέδειξε τις πιθανές απώλειες των εγχώριων πρωταθλημάτων μετά τις μονομερείς αποφάσεις της FIFA.

 

SERIE A Τελευταία Νέα