Χρήστος Μανδάς: Εγκωμιαστικά λόγια από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Λάτσιο

Χρήστος Μανδάς: Εγκωμιαστικά λόγια από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Λάτσιο

Newsroom
Lazio

bet365

O πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λάτσιο και άμεσος συνεργάτης του Μαουρίτσιο Σάρι, Μάσιμο Νέντσι, έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Μανδά, παρομοιάζοντας τον Έλληνα γκολκίπερ με τον Νόιερ και τον Περούτσι!

Ο Χρήστος Μανδάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως βασικός στη Serie A στη νίκη ης Λάτσιο επί της Φροζινόνε (3-2).

Αυτή ήταν η τρίτη εμφάνιση του άλλοτε τερματοφύλακα του ΟΦΗ με τους «λατσιάλι». Έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Ρόμα, κι αντικατέστησε τον τραυματία Ιβάν Προβεντέλ στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε.

Το παιχνίδι με την Ουντινέζε ήταν και το τελευταίο του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο των Ρωμαίων, με τον Ιγκορ Τούντορ να τον διαδέχται υπογράφοντος συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μαζί με τον Σάρι, από την ομάδα αποχώρησαν και οι άμεσοι συνεργάτες του, μεταξύ αυτών και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μάσιμο Νέντσι, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στην πρόοδο του 22χρονου Έλληνα κίπερ, με άκρως εγκωμιαστικά λόγια. Τον παροιμοίασε μάλιστα με τον Νόιερ και τον Περούτσι.

«Τον είδα με τον ΟΦΗ στη Φλωρεντία (στο φιλικό κόντρα στη Φιορεντίνα). Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν το κράτημα της μπάλας. Μπλοκάρει απίστευτες μπάλες και αυτό το επιβεβαίωσα στην προπόνηση. Δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά είναι μια μινιατούρα του Περούτσι, πιστέψτε με. Έχει απίστευτη δύναμη, φτάνει εκεί που άλλοι δεν μπορούν. Τον βοηθήσαμε πολύ στις προπονήσεις, ειδικά στην τεχνική. Δεν είναι εύκολο να κάνεις το ντεμπούτο σου στο ντέρμπι της Ρώμης. Το ρωτήσαμε αν ήταν έτοιμος να παίξει και απάντησε "Μίστερ, είναι το όνειρό μου". Προπονείται πάντα με χαμόγελο και ζει ένα όνειρο, βρίσκεται σε επίπεδο εκτόξευσης και μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Ο Μανδάς έχει ένα τρομακτικό άνοιγμα, σαν τον Νόιερ. Δεν είναι μέρος του ιταλικού τεχνικού υπόβαθρου αλλά γιατί να του το αφαιρέσουμε. Επομένως πήγαμε να το βελτιώσουμε και να το ενισχύσουμε. Είναι σωστό να κάνουμε ένα καλό μείγμα», ήταν τα λόγια του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα