Φιορεντίνα: Το «τελευταίο αντίο» στον Τζο Μπαρόνε (vids)

Φιορεντίνα: Το «τελευταίο αντίο» στον Τζο Μπαρόνε (vids)

giuseppe_barone

bet365

Η Φιορεντίνα αποχαιρέτησε τον Γενικό Διευθυντή του συλλόγου, Τζο Μπαρόνε, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς και «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη (19/3) σε ηλικία 57 ετών.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Φιορεντίνα και οι ποδοσφαιριστές της, μαζί με αρκετούς εκπροσώπους του ιταλικού ποδοσφαίρου, συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποχαιρέτησαν σε μία ιδιωτική τελετή τον Τζο Μπαρόνε, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη (19/3) σε ηλικία 57 ετών.

Ο CEO των Βιόλα υπέστη καρδιακή ανακοπή την περασμένη Κυριακή (17/3), ενώ βρισκόταν μαζί με την ομάδα στο πούλμαν για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αταλάντα, το οποίο αναβλήθηκε.

Ο ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα, Ροκο Κομίσο, έφτασε από τις ΗΠΑ το πρωί της Τετάρτης (20/3) και έδωσε και εκείνος το παρών στο «Viola Park» για το «τελευταίο αντίο» του Μπαρόνε, επί χρόνια φίλο και δεξί του χέρι στο club που αγόρασε το 2019. Εκπρόσωποι ιταλικών συλλόγων μεταξύ άλλων και ο προπονητής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έδωσαν επίσης το παρών μαζί με παλαίμαχους παίκτες της Φιορεντίνα.

«Ο Μπαρόνε άφησε τα πάντα, ακόμα και την οικογένειά του για να έρθει εδώ, φτιάξαμε ένα υπέροχο προπονητικό κέντρο, καθώς το Viola Park δεν θα υπήρχε χωρίς αυτόν. Θα τον θυμάστε πάντα, θα παραμείνει πάντα μαζί σας ως μέλος της Φιορεντίνα. Ο Τζο δεν θα πεθάνει ποτέ, γιατί θα ζήσει για πάντα στις καρδιές μας», είπε ο Κομίσο στην τελετή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα