Φιορεντίνα: Πένθος στους Βιόλα, πέθανε ο CEO Τζο Μπαρόνε

Φιορεντίνα: Πένθος στους Βιόλα, πέθανε ο CEO Τζο Μπαρόνε

Νίκος Κικίδης
giuseppe_barone

bet365

Απέραντη θλίψη στη Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο CEO των Βιόλα που ένιωσε έντονη αδιαθεσία πριν από το ματς κόντρα στην Αταλάντα τελικά έφυγε από τη ζωή.

Η οικογένεια της Φιορεντίνα αλλά και ολόκληρο το ιταλικό ποδόσφαιρο θρηνεί για τον χαμό του Τζο Μπαρόνε. O CEO των Βιόλα που υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από το ματς κόντρα στην Αταλάντα τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής από την πιο μεγάλη μάχη της ζωής, με τη Φιορεντίνα να ανακοινώνει πως κατέληξε σε νοσοκομείο του Μιλάνου.

Όπως είχαν προειδοποιήσει τα ιταλικά Μέσα η κατάσταση του 57χρονου παρέμενε κρίσιμη ενώ νοσηλευόταν στην καρδιοχειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.

Τελικά η καρδιά του δεν άντεξε και ο CEO των Βιόλα έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (19/3), μια μόλις μέρα πριν κλείσει τα 58 του χρόνια, βυθίζοντας την ποδοσφαιρική Ιταλία σε βαρύ πένθος.

«Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια μορφή που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που σημειώθηκε την Κυριακή, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» του Μιλάνου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα