Ουντινέζε - Μίλαν: Πενταετής αποκλεισμός σε τέσσερις οπαδούς για τη ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν

Βασίλης Μπαλατσός
Μενιάν

bet365

Ακόμα τέσσερις οπαδοί της Ουντινέζε αναγνωρίστηκαν για την ρατσιστική επίθεση στον τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν και τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό πέντε ετών από τα γήπεδα.

Η Ουντινέζε θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τη ρατσιστική επίθεση υποστηρικτών της κατά του Μάικ Μενιάν και οι εν λόγω οπαδοί δεν θα μπορούσαν να μείνουν ατιμώρητοι. Μετά τον εντοπισμό του πρώτου οπαδού που ευθύνεται για τις ρατσιστικές προσβολές κατά του τερματοφύλακα της Μίλαν η αστυνομία ταυτοποίησε ακόμα τέσσερα άτομα.

Χάρη στα video από τις κάμερες του «Bluenergy» οι Αρχές εντόπισαν τέσσερα άτομα που αποκάλεσαν «νέγρο» και «μαϊμού» τον Γάλλο κίπερ. Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 45, 32 και 34 ετών από την επαρχία του Ούντινε και έναν 42χρονο άνδρα από το Ούντινε, που παραδόθηκαν στην Εισαγγελία της πόλης που συντονίζει τις έρευνες. Η μέγιστη ποινή που μπορεί να του δοθεί είναι η πενταετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Από την πλευρά της η Ουντινέζε καταδικάζει το περιστατικό και σκοπεύει να αποβάλει όλους τους ρατστιστές οπαδούς από το γήπεδο της δια παντός.

 

SERIE A Τελευταία Νέα