Αταλάντα - Τζένοα 2-0: Πάτησε εξάδα με Λούκμαν και Έντερσον (vid)

Ιάσονας Θεριός
atalanta_winn

bet365

Χάρη στα... λυτρωτικά τέρματα των Λούκμαν και Έντερσον, η Αταλάντα νίκησε την Τζένοα εντός έδρας (2-0) και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Τρίποντο για την Μπολόνια, μοιρασιά για Σαλερνιτάνα και Κάλιαρι.

Πολύτιμο τρίποντο για την Αταλάντα! Η ομάδα του Γκασπερίνι επέστρεψε στις νίκες μετά από την ισοπαλία κόντρα στη Γιουβέντους και την ήττα από τη Λάτσιο και επικράτησε 2-0 της Τζένοα στο Μπέργκαμο. Έτσι, ανέβηκε στην 6η θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη, στο +2 από την 7η Ρόμα.

Μόνο άνετα δεν ήρθε η νίκη ωστόσο για τη Λα Ντέα που χρειάστηκε να ψάξει με υπομονή το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα. Εν τέλει το βρήκε στο 68', όταν ο συνεπής Αντεμόλα Λούκμαν σκόραρε με... επιμονή και με τη δεύτερη προσπάθεια από κοντά. Στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» το τρίποντο των Μπεργκαμάσκι ο Έντερσον από ασίστ του Πάσαλιτς.

Συνεχίζει το... σκαρφάλωμα η Μπολόνια, τρελό φινάλε στο Σαλέρνο

Σημαντικό τρίποντο μπόρεσε να πάρει η Μπολόνια, η οποία «λύγισε» 2-1 τη Φροζινόνε εντός έδρας και ανέβηκε στην 8η θέση της Serie A, μια ανάσα μάλιστα μακριά από την εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Λιούς Φέργκιουσον άνοιξε το σκορ για τους Ροσομπλού στο 19' και τρία λεπτά μετά ο Ντε Σιλβέστρι με φοβερή κεφαλιά-ψαράκι... εκτός περιοχής έθεσε γερές βάσεις νίκης από νωρίς. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Φροζινόνε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Σουλέ στο 63'.

Σαλερνιτάνα και Κάλιαρι προσέφεραν ένα... απίθανο φινάλε και εν τέλει έμειναν στο 2-2 στην έδρα της πρώτης. Ο Λουβούμπο άνοιξε το σκορ στο 79' για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Ντιά ισοφάρισε στο 86'. Ο Βιόλα δύο λεπτά μετά έδωσε το ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Ρανιέρι, ωστόσο και πάλι ο Ντιά, αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα, βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Εκτός αποστολής για την Κάλιαρι ο τραυματίας Χατζηδιάκος.

Η βαθμολογία της Serie A

Η βαθμολογία της Serie A

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα