Γκαμπιαντίνι: Οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν δελεαστική προσφορά του ΠΑΟΚ

Newsroom
Γκαμπιαντίνι: Οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν δελεαστική προσφορά του ΠΑΟΚ

bet365

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι σκέφτεται σοβαρά την επιλογή του εξωτερικού με την προσφορά του ΠΑΟΚ να τον δελεάζει.

Ο Μαλόνο Γκαμπιαντίνι είναι ο «εκλεκτός» του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» και συγκεκριμένα τον Ζοσέ Μπότο να διαπραγματεύονται με την πλευρά του Ιταλού προκειμένου να κλείσει το deal. Ο «δικέφαλος του βορρά» προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές μεγαλύτερους του 1,3 εκατ. ευρώ ενώ ο Γκαμπιαντίνι ζητάει 1,7 ετησίως και κλειστό τριετές.

Σημερινά δημοσιεύματα στην γείτονα χώρα θέλουν τον 31χρονο Ιταλό στράικερ να έχει δελεαστεί αρκετά από την προσφορά του ΠΑΟΚ, με την έντυπη έκδοση της «La Repubblica» αναφέρει πως η πρόταση των «ασπρόμαυρων» είναι αρκετά καλή, όμως εκείνοι περιμένουν σύντομα μία απάντηση. Το ιταλικό «Sky» από την πλευρά του υπογραμμίζει πως ο Γκαμπιαντίνι σκέφτεται πλέον σοβαρά την προοπτική του εξωτερικού, χωρίς να κατονομάζει τον «δικέφαλο του βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα