Κάλιαρι – Φιορεντίνα 5-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κάλιαρι – Φιορεντίνα 5-2 (vid)

bet365

Η Κάλιαρι σε ένα ματς που μαζί με τη Φιορεντίνα τίμησαν τη μνήμη του Ντάβιντε Αστόρι, έφτασε πανεύκολα στο 5-2 επί των «βιόλα», με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν να έχει τρεις ασίστ κι ένα καταπληκτικό γκολ!

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League και νέα ειδικά στοιχήματα. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ομάδα του Μαράν, έπαιξε... ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων και παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων στην Sardegna Arena στο δεύτερο μέρος, δεν υπήρξε ποτέ κίνδυνος για τη νίκη που πανηγύρισε στο τέλος η Κάλιαρ...

Στο 16ο λεπτό ήρθε η πρώτη ασίστ από τον Ναϊνγκολάν με μια επαφή για να βγάλει τον Ρογκ μόνο απέναντι από τον Ντραγκόφσκι για το 1-0. Στο 26' ο Πισακάνε εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά – πάσα του Σιγκαρίνι για να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και στο 34ο λεπτό ο Τζιοβάνι Σιμεόνε χρίστηκε σκόρερ με τακουνιά, από τη δεύτερη ασίστ του Ναϊνγκολάν.

Ο γιος του «Τσόλο», δεν πανηγύρισε, σεβάστηκε τη Φιορεντίνα στην οποία βρισκόταν μέχρι το καλοκαίρι και συγκινήθηκε αφιερώνοντας το γκολ του στον αδικοχαμένο, Ντάβιντε Αστόρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι «βιόλα» άρχισαν να φανερώνουν κάποια μικρά σημάδια ζωής, όμως, μέσα σε 20 λεπτά, η Κάλιαρι... τους τελείωσε. Αρχικά ο Ζοάο Πέδρο στο 54' έκανε το 4-0 από το ... χατ-τρικ «σερβιρισμάτων» του Ναϊγνκολάν, για να σκοράρει με εκπληκτικό δεξί σουτ ο Βέλγος στο 65' για το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

Το τελικό 5-2 για την... τιμή των όπλων, με τους παίκτες του Μοντέλα να συνεχίζουν αξιοπρεπώς και να μην πετούν λευκή πετσέτα, έγραψε με δυο γκολ ο Βλάχοβιτς. Στο 75' με χαμηλό σουτ μέσα από την περιοχή και στο 87' με ωραίο αριστερό διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο 13ο λεπτό, το παιχνίδι σταμάτησε για ένα λεπτό ώστε να τιμηθεί η μνήμη του Ντάβιντε Αστόρι από τις δύο ομάδες στις οποίες πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, προτού «σβήσει» τον Μάρτιο του 2018...

 

SERIE A Τελευταία Νέα