Λέτσε - Γιουβέντους 1-1: Κρίμα που δεν έχασε (vid)

Λέτσε - Γιουβέντους 1-1: Κρίμα που δεν έχασε (vid)

bet365

Οι Μπιανκονέρι είχαν φάσεις για να βάλουν πολλά στην ανύπαρκτη Λέτσε, αλλά ήταν πάλι ασόβαροι και αυτή τη φορά τιμωρήθηκαν. Αν και θα ήταν καλύτερο αν έχαναν κιόλας.

Ματς για 5-0 με τη Νάπολι, το πήρε με αυτογκόλ Κουλιμπαλί στο 94'. Ματς για πολλά γκολ με τη Βερόνα, το πήρε στο όριο (2-1). Το ίδιο με την Μπρέσια, το ίδιο με την Σπαλ, το ίδιο με την Μπολόνια και πάει λέγοντας... Η Γιούβε σε κάθε ματς κάνει φάσεις για να καθαρίσει εύκολα και με αρκετά γκολ τον αντίπαλο αλλά δεν τα βάζει ποτέ. Κάποια στιγμή, επομένως, έπρεπε να το πληρώσει και έγινε με τέλειο τρόπο στο Via del Mare, όπου είδαμε -μεταξύ άλλων- τον Μπερναρντέσκι να περνάει τον τερματοφύλακα και να πλασάρει στο δοκάρι. Τραυματίας αποχώρησε ο Πιάνιτς, πάλι ο Ντε Λιχτ (φυσικά) έκανε το χέρι για το πέναλτι της ισοφάρισης, με πέναλτι είχαν προηγηθεί και οι Τορινέζοι, βασικός ο Ταχτσίδης για τους γηπεδούχους...

Το ματς άρχισε με την Λέτσε να έχει καλό σουτ του Μάγιερ στο 2', αλλά ο Σέζνι απέκρουσε και στη συνέχεια η Γιουβέντους πήρε τον έλεγχο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν μπροστά, έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο και πιέζοντας αρκετά, έκανε τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι Ντιμπάλα και Ιγουαΐν όμως δεν έβρισκαν δίχτυα για κανένα λόγο, ειδικά ο πρώτος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 26', ενώ στο 42' ο Ντανίλο αντί να κάνει ένα απλό γύρισμα για τον Pipita δίνοντας έτοιμο το 0-1, έκανε κάτι απροσδιόριστο και η ευκαιρία χάθηκε. Οπως και να έχει, τα πράγματα φάνηκε να απλοποιούνται για τη Γιούβε στο 50', όταν ο διαιτητής Βαλέρι έδωσε αρχικά φάουλ σε ανατροπή του Πιάνιτς αλλά μέσω VAR διόρθωσε το λάθος του και πήγε στο σημείο του πέναλτι (ήταν εντός περιοχής η φάση), από όπου ο Ντιμπάλα έκανε το 0-1.

Και ως δια μαγείας, η Λέτσε που δεν υπήρχε στο γήπεδο, αμέσως πίεσε για την ισοφάριση. Τόσο σίγουροι ήταν οι Μπιανκονέρι από τη στιγμή που προηγήθηκαν ότι το ματς... τελείωσε, με συνέπεια να έρθει η δίκαιη τιμωρία. Χέρι του Ντε Λιχτ -κάθε γκολ που τρώει η Γιούβε είναι ευθύνη του από την αρχή της σεζόν- στο 56' και εύστοχη εκτέλεση του Μανκόζου για το 1-1, με αποτέλεσμα οι Τορινέζοι να... βιάζονται ξανά. Οσο κι αν βιάζονταν, όμως, έπρεπε να πληρώσουν το γεγονός ότι ήταν πάλι ασόβαροι και το πλήρωσαν! Χαμένες ευκαιρίες από Ντιμπάλα, Ιγουαΐν, Μπονούτσι, λάθος πάσες τη στιγμή που αρκούσε μια απλή σωστή κίνηση για να έρθει το γκολ, αλλά τίποτα σαν τη φάση του 62ου λεπτού... Τότε, δηλαδή, που ο Μπερναρντέσκι βγήκε απέναντι από τον Γκάμπριελ, τον πέρασε και πλάσαρε στο δοκάρι!

Λογικά θα "αντιδράσει" σε αυτό γράφοντας κάτι από αυτά τα βαθυστόχαστα, δηλαδή αυτά τα αστεία που γράφει στο Instagram απευθυνόμενους σε αστείους, αλλά η Ιντερ λογικά δε θα είναι αστεία σε λίγη ώρα υποδεχόμενη την Πάρμα και θα πάρει το τρίποντο που θα την επαναφέρει στην κορυφή. Καλό θα είναι για τη Γιούβε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε θα σοβαρευτεί...

Λέτσε (Φάμπιο Λιβεράνι): Γκάμπριελ, Μεκαριέλο (72' Ρίσπολι), Λουτσιόνι, Ροσετίνι, Καλντερόνι, Μάγιερ (58' Ταμπανέλι), Ταχτσίδης, Πετριτσόνε, Μανκόζου, Φαρίας (46' Λαπαντούλα), Μπαμπακάρ.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο (58' Κουαδράδο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (67' Κεντίρα), Τσαν (72' Ραμπιό), Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Ιγουαΐν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα