Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό (pic)

Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό (pic)

Gazzetta team
Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό (pic)

bet365

Καθαρός από κάθε κατηγορία για βιασμό κρίθηκε από την εισαγγελία του Λας Βέγκας ο Κριστιάνο, καθώς κρίθηκε ότι δεν αποδεικνύεται ενοχή του για σεξουαλική επίθεση στην Κατρίν Μαγιόργκα.

Το πιο ευχάριστο νέο έμαθε τη Δευτέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εισαγγελία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να ασκήσει δίωξη για την υπόθεση βιασμού που έχει καταγγείλει ο Κατρίν Μαγιόργκα. Η απόφαση αναφέρει ότι δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του CR7 και κατά συνέπεια δεν θα συνεχίσει την έρευνα και δεν θα διώξει τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2009, αλλά η Μαγιόργκα είχε λάβει χρήματα από τον Ρονάλντο, ώστε να μην αναφερθεί στο περιστατικό. Τελικά πέρσι το επανεκκίνησε, κατηγορώντας τον ως βιαστή, με σκληρές αποκαλύψεις και λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως συμπέραναν οι Αρχές, οι πληροφορίες και οι αποδείξεις που κατατέθηκαν δεν πιστοποιούν απόπειρα βιασμού ή βιασμό από τον Ρονάλντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα