«Η Νάπολι πληρώνει τη ρήτρα και παίρνει τον Μανωλά»

Gazzetta team
«Η Νάπολι πληρώνει τη ρήτρα και παίρνει τον Μανωλά»

bet365

Ακόμα πιο κοντά στη Νάπολι φέρνουν τον Κώστα Μανωλά τα ιταλικά δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για επικείμενη ενεργοποίηση της ρήτρας των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την περασμένη εβδομάδα έχει γίνει γνωστό ότι ο Κώστας Μανωλάς τα έχει βρει με τη Νάπολι, η οποία πλέον βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Αρχικά η πρόθεση των «Παρτενοπέι» ήταν να καταθέσουν μια πρόταση που θα περιελάμβανε και τον Ντιαβαρά ως έμψυχο αντάλλαγμα προκειμένου να πέσει λίγο το ποσό.

Ωστόσο, η Ρόμα φάνηκε μάλλον ανένδοτη θέλοντας όλη τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, σύμφωνα με τη Messaggero, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις λέγεται πως το έχει πάρει απόφαση και σύντομα θα καταθέσει πρόταση σε αυτό το ποσό για τον Μανωλά.

Αυτό, αν συμβεί, θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο του Έλληνα στόπερ προς τη Νάπολι, με την ιταλική εφημερίδα μάλιστα να τονίζει ότι ο παίκτης βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη μεταγραφή του στους «Παρτενοπέι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα